dimecres, 16 de desembre de 2015

Els Reis Mags fan una visita de treball a la Mallola!

Aquesta setmana Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient han visitat el nostre Institut, acompanyats dels respectius patges, per un motiu molt especial: han demanat als nostres alumnes de 1er d'ESO que els ajudessin  a respondre les cartes que els han enviat els nens i nenes de diversos col·legis d'Educació Infantil i Primària d'Esplugues de Llobregat. Resulta que en aquestes dates van molt atrafegats de feina!

Així, els nostres alumnes els han ajudat intensament en la redacció de les respostes, el disseny de les cartes i la preparació de l'enviament d'aquestes cartes als nens i nenes d'Esplugues. A l'hora de marxar, Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient han expressat la seva gratitud a tots els alumnes per la bona feina feta i per la bona predisposició a ajudar els altres.

                

En aquesta ocasió, a més, els nostres alumnes han pogut treballar diferents competències, entre les que cal destacar la d'interpretar el contingut de textos escrits d ela vida quotidiana; planificar un escrit a partir de la generació d'idees i la seva organització; i donar format a un document digital combinant imatges i text escrit.


Volem agrair la dedicació de tots ells i, especialment, de l'equip docent de les escoles implicades, del nostre Institut i del CRP VIII Baix Llobregat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!