dimecres, 28 d’octubre del 2015

Sortida Castanyada





El dimarts dia 27 d'octubre els alumnes de 1r hem visitat el CRAM, Centre de recuperació d'Animals Marítims amb els nostres tutors i tutores i altres professors i professores de la Mallola. Allà hem fet dos tallers per   conèixer les espècies i ecosistemes marins en perill d’extinció, les causes que els amenacen i les principals solucions individuals i col·lectives per a la recuperació i conservació de la biodiversitat marina.

La Fundació CRAM, s’encarrega del rescat i la recuperació d’espècies marines amenaçades que arriben a la costa catalana. 
Centenars de cetacis, tortugues i aus marines apareixen al llarg de tot el litoral amb lesions severes o malalties, la majoria de les vegades causades per la interacció humana. Contaminació, abocaments tòxics, o captura accidental en les diferents arts de pesca, són algunes de les amenaces que posen en perill a aquests animals.
L’objectiu de CRAM és rescatar a aquests animals per recuperar-los i reintroduir-los en el seu hàbitat el més aviat possible. 
Després hem dinat tots junts i hem pogut gaudir d'un dia diferent a l'aire lliure.
Ha estat molt divertit!



1 comentari:

  1. Bon treball amb la wep! M'agradat molt la surtida del patinatge però les mines no hem van agradar tant.

    ResponElimina

Digues la teva!